Ο Λεμπρόν Τζέιμς ζητάει βοήθεια για να λυθεί το μυστήριο μιας δολοφονίας

Βοήθεια για να βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας της αδελφής του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Κλιβελαντ Καβαλίερς ζήτησε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο μεγάλος άσος του ΝΒΑ επιστρατεύοντας τη δύναμη των social media και τους πολλούς followers που έχει σε όλα τα μέσα ζήτησε από όσους γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν στην αστυνομία της πολιτείας για να μπορέσει να βρεθεί το ποιος σκότωσε την Έρικς Βιμς, την αδελφή του Μπράντον Βιμς, τον οποίο γνωρίζει από την παρουσία του στους Καβαλίερς.

«Ακρον, Οχάιο! Η αδελφή του αδελφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της. Η οικογένεια του αδελφού μου χρειάζεται απαντήσεις σε ένα «γιατί» και ένα «από ποιον». Συμπολίτες μου σας χρειάζομαι όλους για δουλέψουμε και να βρούμε το ποιος έκανε αυτή την ντροπιαστική, απαράδεκτη και αηδιαστική ενέργεια σε έναν τέτοιο άγγελο», έγραψε ο ΛεΜπρον.

Μετά το tweet αυτό πολλοί φίλοι του ΛεΜπρόν έστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια. Μέχρι τώρα η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συλλέξει πολλά στοιχεία και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο το να βρεθεί το ποιος είναι ο δολοφόνος.

To Top