Ο Λιαδέλης για την επιστροφή του στο Παλέ μετά από 14 χρόνια

Στο παρκέ του Παλέ ντε Σπορ, που έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, επιστρέφει ο Παναγιώτης Λιαδέλης με αφορμή τον σπουδαίο φιλικό αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (08/04) ανάμεσα στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και τους Έλληνες Βετεράνους.

Ο ίδιος δήλωσε στο northbasket.gr για την επιστροφή του σε… γνώριμα λημέρια:

«Έχω πολλές αναμνήσεις από το Παλαί ντε Σπορ. Χαίρομαι πολύ που θα επιστρέψω μετά από τα 14 χρόνια ξανά και φυσικά που θα παίξω με παλιούς μου συμπαίκτες», τόνισε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στη συγκεκριμένη εκδήλωση είχε να πει τόνισε:

«Μου αρέσει πολύ να παίζω με τους Έλληνες Βετεράνους στους εκάστοτε αγώνες που δίνουμε για καλό σκοπό. Έτσι και τώρα είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω στον αγώνα φιλίας και θα βοηθήσω από την πλευρά μου την προσπάθεια των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου».

Τέλος, στάθηκε στο ότι: «Θα ήταν ευχής έργον να γεμίσει το γήπεδο από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο θα χαρούμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει και το πιο σημαντικό είναι να συνεισφέρουμε όλοι σ’ αυτή την προσπάθεια».

To Top