Ο Λινάρδος επιβεβαίωσε την συμμετοχή της Λιμόζ: “Εύχομαι το καλύτερο για τον Γκάλη”

Ο Νίκος Λινάρδος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Λιμόζ και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι η γαλλική ομάδα θα είναι παρούσα στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα “Goal” και τόνισε: “Γνωρίζω πως μόλις σήμερα (σ.σ. χθες) ενημερώθηκε και τυπικά η Λιμόζ γι’ αυτό το παιχνίδι. Επισήμως η απάντηση εκτιμώ πως θα δοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ακολούθως θα γίνουν συζητήσεις για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Ακουσα πολύ ευχάριστα τη συγκεκριμένη ιδέα και φυσικά με μεγάλη μου χαρά θα παραβρεθώ τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος υπήρξε και συμπαίκτης του Γκάλη επί σειρά ετών”.

Πρόσθεσε πως “πρόεδρος της Λιμόζ σήμερα είναι ο Φορτέ, υπεύθυνος τμήματος μάρκετιγκ είναι ο Οστρόφσκι, και οι δυο είναι πρώην αθλητές που έχουν αντιμετωπίσει ως αντίπαλο τον Γκάλη. Θυμίζω επίσης πως κοντά στην ομάδα είναι και ο Ντακουρί που, αν και μένει στο Παρίσι, έρχεται αρκετές φορές στο γήπεδο να παρακολουθήσει παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά το καλεντάρι μας, τα πλέι οφ του γαλλικού πρωταθλήματος αρχίζουν στις 14 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου, οπότε το διάστημα που σχεδιάζει ο Αρης το φιλικό παιχνίδι υπάρχει λογικά η δυνατότητα να είμαστε στη Θεσσαλονίκη εκείνες τις μέρες.

Εύχομαι το καλύτερο για τον Γκάλη, να γίνει μια όμορφη γιορτή που θα την ευχαριστηθούν ο κόσμος και ο ίδιος. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω πόσο σημαντικός είναι για το ελληνικό μπάσκετ, είναι επίσης αυτονόητο πως αξίζει κάθε τιμής. Μπορεί μερικά πράγματα στην Ελλάδα να γίνονται κατόπιν εορτής, αλλά δεν πειράζει”.

 

To Top