ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λοντίγκιν και οι “αλμυροί” Στάνκοβιτς, Πασχαλάκης για τον Άρη

Μπορεί στον Άρη να έχουν ρίξει το βάρος τους στο θέμα της υπόθεσης για την αδειοδότηση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινούνται στα μεταγραφικά. Σίγουρα το “αγκάθι” του CAS είναι μεγάλο αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν το βάζουν κάτω.

Μία από τις θέσεις που θα χρειαστεί ο Άρης είναι αυτή στη θέση “1”. Δηλαδή του τερματοφύλακα μιας και ο Χουλιάν Κουέστα δύσκολα θα συνεχίσει. Ήδη το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν έχει ακουστεί και βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Η προοπτική μετακόμισης από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη αρέσει και στον ίδιο τον Ρώσο πορτιέρο.

Πέραν όμως του Λοντίγκιν τις τελευταίες ώρες άρχισαν να έρχονται στο προσκήνιο και δύο ακόμα ονόματα. Όχι από την πλευρά του Άρη, αλλά κυρίως από την επιθυμία του κόσμου της ομάδας. Αυτά του Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο πρώτος ζήτησε να αποχωρήσει παρά τις διαψεύσεις μέσω διαρροών από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο ατζέντης του Αυστριακού ήρθε στην Αθήνα και είπε πως ο πελάτης του δεν νιώθει καλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και θέλει να φύγει. Το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο καθιστά την περίπτωσή του δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη. Σίγουρα το 1,5 εκατ. ευρώ είναι ένα ποσό αρκετά “αλμυρό” για τα δεδομένα του Άρη αλλά ποτέ μη λες ποτέ…

Φυσικά υπάρχει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος ήταν αν όχι όλος αλλά ο μισός ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν. Η ευρωπαϊκή πορεία των ασπρόμαυρων του ανήκει όπως και η παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και στο πρωτάθλημα. Χθες ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα τερματοφύλακα κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του. Το αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Επίσης η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη καθώς μιλάμε για ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ.

To Top