ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λορέν Μορόν ο εκλεκτός για την επίθεση! Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη

Ο Λορέν Μορόν είναι ο επιθετικός από τη La Liga, την απόκτηση του οποίου προανήγγειλε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στις δηλώσεις που έκανε στη Βουλγαρία!

Πρόκειται για 29χρονο σέντερ φορ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τη Ρεάλ Μπέτις, στη Λας Πάλμας στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας ένα γκολ σε 10 συμμετοχές.

Στην ομάδα της Σεβίλλης έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, μετρώντας 131 συμμετοχές, 21 γκολ και εννέα ασίστ.

Στην ομάδα της Σεβίλλης έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, μετρώντας 131 συμμετοχές, 21 γκολ και εννέα ασίστ

Εκτός από τη Λας Πάλμας έχει δοθεί ακόμη δανεικός στη Ρεάλ Εσπανιόλ τη σεζόν 2021-22, καταγράφοντας 25 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. 

Ο Μορόν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άρη κι εφόσον όλα πάνε καλά και συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί απόκτησή του, υπογράφοντας συμβόλαιο, έναν χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μπέτις.

Δείτε τα στατιστικά του:

To Top