ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λουίς Πάλμα έδωσε το… σύνθημα της αντεπίθεσης! Η Ονδούρα πανηγυρίζει την Ευρώπη!

Ο Άρης έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας χθες μια ιστορική ανατροπή και ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, σε ένα ματς που έπρεπε να πάρει το αποτέλεσμα, κατάφερε να φύγει νικητής, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με δυο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (53′ – 58′), εκμεταλλευόμενη το μπλακ άουτ του Άρη, αλλά η ομάδα του Χερμάν Μπούργος με τρία γκολ σε 15 λεπτά  έκανε μια ιστορική ανατροπή και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa Conference League, θέτοντας νοκ άουτ την αθηναϊκή ομάδα! Το σύνθημα της αντεπίθεση σήμανε ο Λουίς Πάλμα, τόσο με το γκολ που πέτυχε, όσο κυρίως με την απόδοσή του.

Ο νεαρός από την Ονδούρα έκανε έκανε ένα κορυφαίο του ματς με τη φανέλα του Άρη και το απόλαυσε με τον καλύτερο τρόπο. Όπως είπε πριν από το ντέρμπι. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και συμμετείχε στην αντεπίθεση των κιτρινόμαυρων.

Την ίδια ώρα εμμέσως πλην σαφώς ο Άρης καμαρώνει τον Πάλμα, στην πρόκριση. Μάλιστα από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και τώρα είχε δηλώσει: ότι χρειάζεται δυο διαμερίμστατα.“Η Ονδούρα ονειρεύεται να δει έναν catracho στην UEFA μετά από 4 χρόνια. Η τελευταία φορά που ένας ποδοσφαιρο.

Ο Άρης έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας μια ιστορική ανατροπή και ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, σε ένα ματς που έπρεπε να πάρει το αποτέλεσμα, κατάφερε να φύγει νικητής, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο!

“Ο ποδπσφαιριστής ιστής της Ονδούρας έπαιξε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν την περίοδο 2018/2019 κατά την οποία οι Andy Najar και Emilio Izaguirre είδαν δράση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League. Αυτοί οι παίκτες ήταν επίσης οι τελευταίοι εθνικοί εκπρόσωποι που έπαιξαν στο Champions League , με τη Σέλτικ από τη Σκωτία και την Άντερλετς από το Βέλγιο αντίστοιχα, αυτή την περίοδο 2017/2018” {.

Ο

To Top