Ο Λουίς Πάλμα αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τον Άρη ο Έντουιν Ροντρίγκες

Ήρθε στην Ελλάδα ως ένα μεγάλο ταλέντο από την Ονδούρα με περγαμηνές αλλά δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που περίμεναν στον Άρη. Αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις δύο φορές μέσα σε τέσσερις μήνες με την κιτρινόμαυρη φανέλα και στη συνέχεια να αποχωρήσει. Ο λόγος για τον Έντουιν Ροντρίγκες.

Ο καλός φίλος, συμπαίκτης και συμπατριώτης του στον Άρη, Λουίς Πάλμα σε δηλώσεις του αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε ο Ροντρίγκες. «Το πρόβλημα που είχε είναι ότι ο Άρης είχε έξι ξένους και μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο πέντε, οπότε ο Έντουιν ήταν αυτός που έμεινε εκτός. Αυτό τον σκότωσε συναισθηματικά γιατί δεν τον κάλεσαν σε όλα τα παιχνίδια και το καταλαβαίνω γιατί προπονείσαι καλά όλη την εβδομάδα και μετά ο προπονητής σου λέει ότι δεν θα σε υπολογίζει… Δυστυχώς πέρασε μήνες χωρίς να παίξει, απελπίστηκε αφού έπαιξε μόνο 15 λεπτά στο πρωτάθλημα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο Λουίς Πάλμα για τον Έντουιν Ροντρίγκες στην ιστοσελίδα diez της Ονδούρας.

Και πρόσθεσε: «Έκανες καλές προπονήσεις, του είπα ότι θα έρθει η ευκαιρία και όταν έρθει θα απογειωθεί, αλλά δυστυχώς δεν το έλαβαν υπόψη, έπαιξε μόνο δύο παιχνίδια και απογοητεύθηκε. Αργότερα μιλήσαμε και μου είπε ότι ήθελε να πάει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζουμε να τα πάει καλά και να δείξει ότι άξιζε να μείνει στην Ευρώπη».

Ο Πάλμα θυμήθηκε ότι «στην περίπτωσή μου περίμενα τρεις μήνες (Ιανουάριος έως Απρίλιος 2022) για να ξεκινήσω, μίλησα με τον ατζέντη μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου είπε να μείνω και έτσι άρχισα να προπονούμαι και όταν έφτασε ο Μπούργος έπαιξα όλα όσα δεν είχα παίξει τους προηγούμενους μήνες».

«Ο Έντουιν είπε ότι έφευγε γιατί ήθελε να μπει σε ρυθμό και να παίξει ξανά. Υπήρχε μια περίοδος που τραυματίστηκαν δέκα παίκτες στον Άρη, αλλά εκείνος είχε ήδη φύγει, πίστευα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία του να παίξει», σχολίασε ο μεσοεπιθετικός του Άρη.

To Top