Ο Λουίς Πάλμα στην λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Το… ξεπέταγμα του Λουίς Πάλμα, μετά τον Άρη και στην Σέλτικ, φαίνεται πως δεν έχει αφήσει αδιάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες παρακολουθούν την πορεία της καριέρας του στην Σκωτία. Και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ένας από τους συλλόγους, που βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του Ονδουριανού μεσοεπιθετικού είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κόντρα στον ισπανικό σύλλογο, ο Λουίς Πάλμα έπαιξε φέτος δύο φορές στους ομίλους του Champions League κι απ’ ότι φαίνεται το όνομά του βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ντιέγκο Σιμέονε.

Το σχετικό ρεπορτάζ είναι της ιστοσελίδας esp.xcatalunya, η οποία, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Πάλμα έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ μέχρι το 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι 4,5 εκατ. ευρώ. Μία από τις επιλογές που εξετάζονται είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός σε ομάδα για να αποκτήσει εμπειρία. Ομάδες όπως η Λας Πάλμας ή η Χετάφε θα μπορούσαν να είναι μια καλή επιλογή».

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Ο Λουίς Πάλμα θα μπορούσε να ταιριάξει στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας, παίζοντας περισσότερο στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και θα είναι καλό συμπλήρωμα για την ομάδα, αν τελικά μείνει, με παίκτες. όπως ο Άλβαρο Μοράτα και ο Γκριεζμάν. Ο Πάλμα έχει δείξει ότι η ποιότητά του μπορεί ακόμα να τον οδηγήσει να παίξει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

To Top