Ο Λουκάκου ακολουθεί ειδική διατροφή για να πέσει στα… 101 κιλά

Ο Ρομέλου Λουκάκου ακολουθεί ειδική διατροφή που του έχει υποδείξει ο διατροφολόγος της Ίντερ και στόχος του είναι μέχρι τις 13 Αυγούστου να βρίσκεται στα 101 κιλά.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα στην καριέρα του Ρομέλου Λουκάκου ήταν πάντοτε τα κιλά. Ο 29χρονος επιθετικός της Ίντερ είναι ούτως ή άλλως ένα θηρίο.

Πρόκειται για έναν παίκτη ύψους 1,91μ. ο οποίος δύσκολα αντιμετωπίζεται σε μονομαχίες. Ωστόσο, αρκετές φορές στην καριέρα του η ζυγαριά έδειχνε λίγο παραπάνω από αυτό που θα ήθελε.

Από το προηγούμενο πέρασμά του από την Ίντερ ο Λουκάκου άρχισε να προσέχει περισσότερο το συγκεκριμένο κομμάτι και τώρα που επέστρεψε στο Μιλάνο έθεσε ένα νέο στόχο.

Μέχρι τώρα τα 103 κιλά θεωρούνταν το ιδανικό νούμερο για εκείνον, όμως ο διατροφολόγος των νερατζούρι μετά από έναν μεγάλο κύκλο μετρήσεων αποφάσισε ότι ο Βέλγος θα πρέπει να κατέβει στα 101 κιλά.

Μάλιστα, έθεσε ως στόχο ο Λουκάκου να τα φτάσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 13 Αυγούστου. Έτσι, ο 29χρονος ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Βέλγος έχει κάνει πολλές κινήσεις που δείχνουν ότι έχει πάρει πιο ζεστά την φροντίδα του σώματός του αφού έχει προσλάβει φυσιοθεραπευτή και προσωπικό γυμναστή.

To Top