Ο Λουκάκου αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο από 5.000 οπαδούς της Ρόμα

Ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε στην Ρώμη με ιδιωτικό τζετ ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο στην Ρόμα, με 5.000 οπαδούς των τζαλορόσι να βρίσκονται στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο και να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στον Βέλγο φορ.

Μετά από την Ίντερ, την οποία υπηρέτησε σε δύο διαφορετικές θητείες (2019-2021 ως κανονική μεταγραφή και πέρυσι ως δανεικός), ο Ρομέλου Λουκάκου μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα μίας άλλης ιταλικής ομάδας: της Ρόμα.


Οι Ρωμαίοι ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του έναντι του ποσού των 5.800.000 ευρώ και το απόγευμα της Τρίτης (29/8) ο 30χρονος Βέλγος διεθνής φορ έφτασε στην Ρώμη από τις Βρυξέλλες με ιδιωτικό τζετ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν και τον γιο του Ράιαν, καθώς και την CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου.

Η άφιξή του έγινε λίγο πριν τις 19:00 ώρα Ελλάδας και στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από περίπου 5.000 οπαδούς των Ρωμαίων που ήθελαν να δείξουν την αγάπη τους προς τον “Big-Rom” αλλα και την ανυπομονησία τους για να τον δουν να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Λουκάκου χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν σε ντελίριο ενθουσιασμού και μπήκε σε αμάξι που τον περίμενε στο αεροδρόμιο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως την Τετάρτη (30/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους τζαλορόσι, που θα του αποφέρει το ποσό των 7.500.000 ευρώ τη νέα σεζόν.

To Top