Ο Λουτσέσκου ακόμα έχει τον Άρη στο μυαλό του! Ας πάει στις Πρέσπες να ξεθολώσει!

Λοιπόν όλα έχουν ένα όριο. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ξεπέρασε το όριο… Καλά θα κάνει να μην ξαναβάλει τον Άρη στο στόμα του, καλά θα κάνει να σταματήσει να βλέπει φαντάσματα, αλλιώς μπορεί να πάει ως τις… Πρέσπες να ρίξει λίγο νερό από τη λίμνη να ξεθολώσει!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά από ένα παιχνίδι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με πέναλτι που δεν υπάρχει στο 120′, ο Λουτσέσκου θέλοντας προφανώς να κρύψει την δική του προπονητική ανυπαρξία, έβαλε κατά δικαίων και αδίκων και φυσικά αναφέρθηκε στο άδικο 1-1 με τον Άρη στη Τούμπα. Άδικο φυσικά για τον Άρη διότι ο Άρης έπρεπε να κερδίσει την περασμένη Κυριακή και ο ΠΑΟΚ τη γλίτωσε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, ο Ρουμάνος και πάλι για τις… αδικίες της ομάδας του σε αυτό το ματς, την ώρα που ο παίκτης του (Άκπομ) έλεγε πως ήταν τυχεροί που δεν έχασαν!

“Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη μιας και ήταν ξένοι οι διαιτητές, υπήρχε ένα γκολ το οποίο ήταν οφσάιντ, υπήρχε μια κόκκινη κάρτα στον Τζανακάκη η οποία θα έπρεπε να είχε δοθεί και εμείς θα πρέπει συνεχώς να προσπερνάμε όλες αυτές τις καταστάσεις. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, το καλύτερο που μπορούμε, υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες ομάδες τύπου Μπαρτσελόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα, εμείς προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, ο αντίπαλος να μας κλωτσάει και να μην μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πέρα από αυτό”, είπε σήμερα σε ένα ακόμα παραλήρημά του.

Ας τον πάει κάποιος στις… Πρέσπες, να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του μπας και συνέλθει, γιατί πραγματικά είναι εκτός τόπου και χρόνου…

To Top