«Ο Λουτσέσκου απέρριψε πρόταση του Άρη»

Ο Άρης είχε χτυπήσει την πόρτα του Ραζβάν Λουτσέσκου! Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας, γιος του Μιρσέα Λουτσέσκου δέχτηκε πρόταση, μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, όπως αποκαλύπτει ο Τύπος της Ρουμανίας!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ένας από τους προπονητές που προσέγγισε ο Άρης, πρόταση στον νυν προπονητή της Ραπίντ Βουκουρεστίου που αποκάλυψε η ιστοσελίδα «realitatea.net».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει για τον 42χρονο προπονητή: «Ο Λουτσέσκου δέχτηκε εκπληκτικές προτάσεις από το εξωτερικό αλλά επέλεξε να συνεχίσει στη Ραπίντ. Υπήρξε πρόταση από την Αλ Ράιαν, ομάδα του Κατάρ και από τους Έλληνες του Άρη Θεσσαλονίκης. Οι προσφορές ήρθαν αμέσως μόλις ο Λουτσέσκου ανέλαβε τη Ραπίντ, με την οποία είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Πρώτα ήταν η πρώτη της Αλ Ράιαν από το Κατάρ αλλά ο προπονητής δεν ήθελε να ‘σπάσει’ τις υποσχέσεις στους παίκτες και τους φιλάθλους, παρά το γεγονός ότι οι Άραβες του πρόσφεραν συμβόλαιο 1 εκ. δολαρίων το χρόνο. Σύντομα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου επικοινώνησε Έλληνας παράγοντας, ο οποίος του πρότεινε τριετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά ο προπονητής απέρριψε και αυτή την πρόταση, που ήταν πολύ καλύτερη οικονομικά από αυτή που έχει με την Ραπίντ».

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top