ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο λόγος και πάλι στον Λάσκαρη – Αναμονή για διοικητικό συμβούλιο και συνέντευξη Τύπου

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο λόγος περνάει και πάλι στον Νίκο Λάσκαρη. Έχει πολλά να πει και στο διοικητικό συμβούλιο και στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

Ουδείς πρέπει να βγάζει από το μυαλό του ότι τα προβλήματα του Άρη από την έλλειψη ρευστότητας παραμένουν. Δεν έχουν γίνει πληρωμές στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της φετινής ομάδας, δεν έχουν τηρηθεί υποσχέσεις που δόθηκαν και σαφώς η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα και θα το κάνει ίσως με την ιδανικότερη επιλογή στην άκρη του πάγκου μετά την τριετία Πρίφτη, όμως τα προβλήματα παραμένουν και θα πρέπει να διευθετηθούν, για να μη τα βρει μπροστά της η επόμενη ομάδα.

Ο Νίκος Λάσκαρης θα πρέπει να αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματά του στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και να πάρει αποφάσεις. Πρωτίστως να δώσει λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Άρη, γιατί οι κίτρινοι ζουν καθημερινά πλέον με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν πολλές προσφυγές και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις του τμήματος.

To Top