ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο λόγος που καθυστερεί το “διαζύγιο” του Χατζισαφί με την Τράκτορ…

Αν και υπήρξαν οι πληροφορίες ότι χθες ο Εχσάν Χατζισαφί θα έμενε και τυπικά ελεύθερος από την Τράκτορ, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό…

Ο Ιρανός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την τωρινή του ομάδα, ώστε να μείνει ελεύθερος, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όμως κάποιες εκκρεμότητες καθυστερούν την υπόθεση.

Για την ακρίβεια, η Τράκτορ οφείλει ένα ποσό στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να το χάσει τόσο εύκολα και αναζητείται μεταξύ των δύο πλευρών η “χρυσή τομή”. Από την μία για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να πάρει τα χρήματά του ο Χατζισαφί και από την άλλη οι Ιρανοί να δώσουν λιγότερα από τα χρωστούμενα.

Ο Άρης περιμένει τον Ιρανό φουλ-μπακ, καθώς μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει εδώ και πολύ καιρό προφορική συμφωνία, ενώ τις τελευταίες μέρες δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν τις εξελίξεις για να δηλώσουν τον ποδοσφαιριστή στην ευρωπαϊκή τους λίστα, ενόψει του αγώνα με την Κόλος Κοβαλίβκα.

To Top