«Ο λόγος στους φιλάθλους του Άρη μας»

Από την Ένωση Προσώπων «Άρης Πρωταγωνιστής» λάβαμε την εξής επιστολή, με τίτλο «Ο λόγος στους φιλάθλους του Άρη μας», την οποία και δημοσιεύουμε:

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Η Ένωση Προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ», προσανατολισμένη στην εξεύρεση λύσης για την επόμενη μέρα, και με βαθιά την πίστη ότι ο κόσμος του Άρη δεν αποτελεί μάζα ανίδεων ανθρώπων που αρκούνται στο ρόλο κάποιου που ακούει και παραμένει παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά αντίθετα οφείλει να παρέμβει αποφασιστικά ώστε η λύση για το αύριο να περάσει από τα χέρια του, ανοίγει το διάλογο με τον κόσμο του Άρη.

Επιμένοντας να αναπαράγουμε ένα κλειστό σύστημα διοίκησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι θα απομακρύνονται. Προσφέροντας όμως τη δυνατότητα της συμμετοχής και δείχνοντας εμπιστοσύνη στο target group στο οποίο ο Άρης απευθύνεται, μόνο οφέλη και πολλά θετικά μηνύματα για το αύριο μπορούν να προκύψουν. Δείχνοντας σεβασμό και εμπιστοσύνη στους φιλάθλους της ομάδας μας θα εισπράξουμε πολλά περισσότερα.

Παραπέμπουμε στον ιστότοπό μας: http://www.arisprotagonistis.gr/contact-form/logos-stous-filathlous-mas.php όπου όλα τα μέλη που απαρτίζουν την οικογένεια του Άρη καλούνται να συνεισφέρουν σε ένα συγκεκριμένο δίαυλο επικοινωνίας με τις δικές τους προτάσεις, ιδέες και σκέψεις, οι οποίες θα μορφοποιηθούν κατάλληλα και θα αναγνωσθούν ενώπιον του Σώματος της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Γι’ αυτό παρακαλούνται όλοι όσοι προτίθενται να συμμετέχουν, να το κάνουν ως τις 14/5/2012 και ώρα 14:00».

To Top