ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Λόπεθ… σταμάτησε στο 19 και επιστρέφει μετά από 298 ημέρες!

Ξεχωριστή η παρουσία του Κριστιάν Λόπεθ στην αποστολή του Άρη για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19:30). 

Ο Ισπανός επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στην πατρίδα του και την Καρταχένα στην προηγούμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήταν άτυχος με τη ρήξη χιαστών που υπέστη στις 11 Απριλίου στο παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ.

Έτσι αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο να αποφασίζουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Πλέον, ο Λόπεθ είναι έτοιμος να μπει στις υποχρεώσεις του συλλόγου και «κέρδισε» την πρώτη του παρουσία στην αποστολή μετά τις 26 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε στον πάγκο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Από τότε πέρασαν 298 ημέρες μέχρι σήμερα!

Μάλιστα η τελευταία του συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα ήταν τρεις μέρες νωρίτερα, όταν έπαιξε για τέσσερα λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη.

Συνολικά ο Λόπεθ… σταμάτησε στις 18 συμμετοχές συν μια στην αποστολή στο πρωτάθλημα με τα κιτρινόμαυρα, αλλά και μια ακόμη συμμετοχή (σύνολο 19) στο Europa League πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ με την Λαμία στην πρεμιέρα!

To Top