ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Λόρεν Μορόν είναι… εδώ»!

Ο Λόρεν Μορόν είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Estadio Deportivo, η οποία παρουσιάζει ένα θέμα σχετικά με την μέχρι στιγμής πορεία του Ισπανού επιθετικού .

«Ο Λόρεν Μορόν είναι… εδώ», έχει σαν κεντρικό τίτλο η ιστοσελίδα με τον συντάκτη του κειμένου να προσθέτει: «Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια επέστρεψε στα… καλά του στην Ελλάδα, όπου έχει σημειώσει δύο γκολ και δύο ασίστ στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζεται:

«Ο Αρης Θεσσαλονίκης περίμενε την άφιξη του Λόρεν Μόρον για να παίξει στα προκριματικά του Conference League, στα τέλη Ιουλίου. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κάνει την Μπέτις και τον παίκτη να καταλήξουν σε συμφωνία για να λύσει το συμβόλαιό του και τον ενσωμάτωσαν έγκαιρα για βασικό.

Ήταν το σημείο αναφοράς απέναντι στην Αραράτ της Αρμενίας και τη Ντιναμό Κιέβου, από την οποία οι Έλληνες έχασαν στα πέναλτι, αλλά ο Λόρεν δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Δεν ήταν μόνο η προσαρμογή ή το ξεκίνημα της σεζόν, με λίγες μόνο μέρες προπόνησης. Ήταν επίσης τα σχεδόν δύο χρόνια χωρίς να παίξει και μόλις έξι γκολ (τρία από αυτά σε έναν αγώνα Κυπέλλου).

Στη συνέχεια του αφιερώματος αναφέρονται τα εξής:

«Όμως με έναν μήνα προπόνησης στη νέα του ομάδα και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος όλα άλλαξαν. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μπέτις επέστρεψε με τη δική του δύναμη, έχει πετύχει δύο γκολ κι άλλες τόσες ασίστ τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του παρ’ όλα αυτά δεν είχε ξεκινήσει καλά, αλλά σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον παίκτη από την Μαρμπέγια, στο οποίο συμμετείχε και στα τρία γκολ του Αρη επί του Αστέρα Τρίπολης, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το νικηφόρο ρεκόρ τους».

Και καταλήγει: «Ο προπονητής του, Απόστολος Μάντζιος, τον εμπιστεύεται απόλυτα. Όλα σε μια ομάδα όπου ο Μάρτιν Μοντόγια εδραιώνεται επίσης στη δεξιά πλευρά και υπάρχουν ένας άλλος Ισπανός ο Ρουμπέν Πάρντο, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, Χουλιάν Κουέστα, που είναι ο αρχηγός της ομάδας, και ο Αργεντινός Τζόναθαν Μενέντεζ, ο οποίος πέρασε από τη θυγατρική Σεβίλλης».

To Top