Ο Μάκελι διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου

Ο Ντάνι Μάκελι από την Ολλανδία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές Σάββατο.

Έναν από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Ευρώπη όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (22/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο Ντάνι Μάκελι.

Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι οι Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν ντε Φρις και 4ος θα είναι ο Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας. Χρέη VAR θα έχει ο επίσης συμπατριώτης του, Κέβιν Μπλομ, ενώ AVAR θα είναι ο Τρύφων Πετρόπουλος.

Τη φετινή σεζόν, ο 38χρονος που στο επάγγελμα είναι αστυνομικός, έχει σφυρίξει 41 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με οχτώ εξ αυτών να αφορούν το Champions League και μάλιστα η μία ήταν το Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 1-1.

Συνολικά, ο Ολλανδός έχει σφυρίξει συνολικά τρία ματς στην Ελλάδα. Στις 24 Ιουνίου του 2020, ήταν ο ρέφερι στη συγκλονιστική αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό Κυπέλλου που οδηγήθηκε στην παράταση, στις 15 Ιουλίου του 2020 διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα playoffs, που έληξε 0-0, ενώ στις 3 Ιανουαρίου ήταν η επιλογή για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0.

To Top