Ο μάνατζερ του Μπέιλ πούλησε την εταιρεία του αντί… 150.000.000 ευρώ

Ο εκπρόσωπος του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, πούλησε σε αμερικανικό κολοσσό την μεγαλύτερη εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών στον κόσμο, τη «Stellar Group».

Ποιος μίλησε για οικονομική κρίση; Ακόμα και την εποχή του κορονοϊού, ο εκπρόσωπος του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, βρήκε τρόπο να πουλήσει την εταιρεία εκπροσώπησης που ο ίδιος δημιούργησε, αντί του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπάρνετ, ο πιο δυνατός ποδοσφαιρικός ατζέντης στον κόσμο, μαζί με τους Ζόρζε Μέντες και Μίνο Ραϊόλα, παραχώρησε την «Stellar Group», την μεγαλύτερη εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών (και όχι μόνο), στην αμερικανική εταιρεία ICM.

Η εν λόγω εταιρεία έχει έδρα το Λος Άντζελες και εκπροσωπεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. Ο Μπάρνετ, μάλιστα, εξασφάλισε ότι ο ίδιος θα «τρέχει» το αθλητικό κομμάτι, ώστε να προσελκύσει και Αμερικανούς αθλητές.

Υπολογίζεται ότι η «Stellar Group» έχει πάνω από 800 πελάτες με συμβόλαια που η συνολική τους αξία φτάνει τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ!

To Top