Ο μάνατζερ του Ντε Γιονγκ διέψευσε τον τσακωμό με τον Ντέκο

Ηττημένη εντός έδρας από την Tζιρόνα (2-4) στη La Liga το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι στο Champions League χάνοντας στο γήπεδο της Αντβέρπ με 3-2. 

Εκτός από το απογοητευτικό αποτέλεσμα, την προσοχή τράβηξε και η απουσία του Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, ο Ολλανδός μέσος θεωρήθηκε… ύποπτος από τον αθλητικό διευθυντή Ντέκο ότι προσποιήθηκε τον ασθενή για να αποφύγει το ταξίδι στο Βέλγιο.Ερωτηθείς για το θέμα από την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο μάνατζερ του παίκτη φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα σενάρια… «Αυτά είναι “ψεύτικα νέα”. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχει ειπωθεί γύρω από τον Φρένκι ντε Γιονγκ εδώ και πολύ καιρό. Ο παίκτης ήταν απλά άρρωστος. Είχε συμπτώματα πυρετού και δεν μπορούσε ούτε να ταξιδέψει ούτε να παίξει», είπε ο Αλί Ντουρσούν.

«Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας κατά καιρούς, είναι απλώς επαγγελματίας και πρότυπο παίκτη. Η φήμη του Φρένκι δεν επηρεάζεται, γιατί εξακολουθεί να προσφέρει. Δεν υπήρχαν φωνές στο τηλέφωνο, ούτε ερωτηματικά. Τα πράγματα πλέον δημιουργούνται με λάθος τρόπο. Η σχέση με τον Ντέκο είναι απλά καλή και σταθερή» κατέληξε.

 

To Top