ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάνος πήρε το όπλο του! Τέσσερα γκολ, χειροκροτήματα, αλλά και πειράγματα

Ημέρα του Δημήτρη Μάνου ήταν η σημερινή στο οικογενειακό διπλό του Άρη στην απογευματινή προπόνηση.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια-Ειδική συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε τέσσερις φορές, έδωσε ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του και με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλη, πήρε τη ρεβάνς από την προηγούμενη μέρα και το διπλό στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Μήτρογλου με τα δικά του γκολ.

Με τα τέσσερα γκολ ο Μάνος έδωσε ψυχολογία στον εαυτό του. Μάλιστα το ένα από τα τέσσερα τέρματα ήταν άκρως εντυπωσιακό με ανάποδο ψαλίδι από τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος δέχθηκε τα χειροκροτήματα και τις επεφυμίες από τους φίλους του Άρη, οι οποίοι είχαν έρθει και σήμερα και είχαν “κατασκηνώσει” στο γειτονικό ύψωμα όπου παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας.

Μετά το τέλος του διπλού υπήρχαν και τα ανάλογα πειράγματα από τον Μάνο, από τον Μπεναλουάν που ήταν στην ομάδα του Έλληνα φορ κυρίως προς Δεληζήση και Μήτρογλου. Αυτή είναι η τετράδα που έχει δημιουργηθεί για τις δύο ομάδες. Από τη μία πλευρά οι Μήτρογλου και Δεληζήσης και από την άλλη οι Μάνος και Μπεναλουάν. Ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός σε κάθε ομάδα. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές κάθε ημέρας.

Πολύ καλός και εντυπωσιακός ήταν ο Ματέο Γκαρσία, όπου καθημερινά ανεβάζει στροφές με την παρουσία του στα 3-5 Πηγάδια, ο οποίος είναι στην ομάδα Μάνου – Μπεναλουάν. Είχε πολύ καλή παρουσία σχεδόν σε όλες τις πλευρές του γηπέδου. Λίγο στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε. Αυτό πρέπει να βελτιώσει για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, αλλά και να ικανοποιήσει τον Άκη Μάντζιο που περιμένει το κάτι παραπάνω από εκείνον. Σίγουρα ο προπονητής του Άρη είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις ο Ματέο Γκαρσία, αλλά περιμένει πλέον να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις. Δηλαδή να σουτάρει, να μην καθυστερεί και να μην έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Για την ιστορία να πούμε πως η ομάδα του Μάνου πέτυχε οκτώ γκολ. Στα έξι εξ αυτών ήταν μέσα ο Έλληνας επιθετικός του Άρη, πέρα από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, στα άλλα δύο ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ.

To Top