ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάντζιος έστειλε το μήνυμα για δουλειά και ανεβάζει τον… πήχη

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ξεκάθαρα έστειλαν τα μηνύματα τους…

Από την μια ο Έλληνας τεχνικός κατέγραψε την ανάγκη για σκληρή δουλειά… τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Είναι σύντομο το διάστημα που είμαστε στην ομάδα, για να πω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για τη βελτίωση της ομάδας. Όποια σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει είναι κάτι σημαντικό, αλλά απέχουμε αρκετά από αυτά που θέλω εγώ κι από αυτά που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει η ομάδα. Γι’ αυτό λέω ότι χρειάζεται χρόνο. Με τη δουλειά που κάνουμε και με τη δουλειά που θα κάνουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Δεν είναι τυχαίο ότι όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ, είναι πιθανό να γίνει μίνι μια προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής και μετά τα τρία παιχνίδια, με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και με την Κηφισιά την άλλη Κυριακή.

O Άρης θα αγωνιστεί την 1η Οκτωβρίου με την Κηφισιά και στη συνέχεια το επόμενο παιχνίδι του είναι στις 21 Οκτωβρίου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Σε αυτό το διάστημα τριών εβδομάδων διακοπής του πρωταθλήματος, το οποίο προφανώς περιμένει πώς και πώς ο Άκης Μάντζιος για να έχει χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του χωρίς το… άγχος των αγώνων.

Γι αυτό άλλωστε στις δηλώσεις του, ανέβασε τον… πήχη, στέλνοντας το μήνυμα για νίκες: Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Μπαίνουμε σε εβδομάδα με τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά”.

To Top