ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μάντζιος περιμένει μέσα στην εβδομάδα και τους διεθνείς

Δεν είναι μόνο το μέτωπο των τραυματιών που περιμένει να μάθει τα νεότερα ο Άκης Μάντζιος αλλά να δει πότε θα μπορεί να υπολογίζει και στους διεθνείς, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή είναι τρεις εκτός προπονήσεων του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παναγίδης ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων σε παιχνίδια απέναντι στην Πορτογαλία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε από την Τετάρτη να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τέθηκε εκτός αποστολής της Εθνικής Τσεχίας έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα κι αυτό μόνο ευεργετικά λειτουργεί για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι επικοινώνησαν με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα εισιτήριά του και να επιστρέψει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Τέλος υπάρχει και ο Αλβάρο Σαμόρα. Η Εθνική Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Τρίτης (04:00) εκτός έδρας στον δεύτερο προημιτελικό τον Παναμά και μετά την ήττα με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι θέλει να πετύχει το… ακατόρθωτο, δηλαδή την ανατροπή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται το αργότερο ως την Πέμπτη στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

To Top