ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μάρεϊ κατέκτησε το Γουίμπλεντον

Παρά το γεγονός ότι συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση του Ράονιτς, ο Άντι Μάρεϊ επικράτησε με 3-0 σετ και κατέκτησε το Wimbedon.

Τον τρίτο του Grand Slam τίτλο και το δεύτερο στο Wimbedon κατέκτησε ο Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός τενίστας επιβλήθηκε με  6-4, 7-6 (3), 7-6 (2) επί του μαχητικού Ράονιτς και επέστρεψε στην κορυφή λίγο μετά την επανένωση του με τον Ιβάν Λεντλ.

Ο αγώνας κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην αποφασιστικότητα του Μάρεϊ στα κρίσιμα σημεία των σετ. Χωρίς να κάνει λάθη και με μεγάλη συγκέντρωση ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και επέστρεψε στην κορυφή.

Ο Μάρει πέτυχε το ένα και μοναδικό break που σημειώθηκε σε ολόκληρο το ματς, παίρνοντας προβάδισμα στα σετ ενώ στη συνέχεια έπαιξε όπως και όσο έπρεπε για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα, πετυχαίνοντας πολλά passing shots στις προωθήσεις του Ράονιτς στο φιλέ.

Πιο ψύχραιμος, πιο αποφασιστικός και πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του, ο Σκωτσέζος έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία και μετά από 2 ώρες και 47 λεπτά έντονης μάχης, σφράγισε την πολύτιμη νίκη του.

Άφησε μάλιστα στους 8 άσους τον Καναδό, κάνοντας ένα άψογο ματς στις επιστροφές. Ο Murray τελείωσε τον αγώνα με 39 winners και μόλις 12 αβίαστα λάθη, ενώ ο Καναδός είχε ίσους winners (39) και 29 λάθη.

 

To Top