Ο Μάριο Μπαλοτέλι κατονόμασε τον χειρότερο προπονητή στην καριέρα του

Τον χειρότερο προπονητή που είχε στην καριέρα του κατονόμασε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Λίγες ημέρες αφότου βγήκε αλώβητος από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στην Μπρέσια της Ιταλίας, ο πρώην διεθνής επιθετικός μίλησε για την καριέρα του στο «TVPlay» στο Twitch και στάθηκε αρκετά στο χρονικό διάστημα παραμονής του στη Λίβερπουλ.

Μέσα σε δύο σεζόν, ο νυν παίκτης της Αδανα Ντεμιρσπορ ο οποίος αγωνίστηκε και σε Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν, δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο Μέρσεϊσαϊντ (28 συμμετοχές, 4 γκολ). Εκτός από τις δυσκολίες του να αποδειχθεί απαραίτητος στους «Reds», η εμπειρία του στο Άνφιλντ σημαδεύτηκε κυρίως από μια θυελλώδη σχέση με τον τότε προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς.

Ήταν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του που ο «Σούπερ Μάριο» θυμήθηκε ότι ο 50χρονος τεχνικός ήταν «ο χειρότερος προπονητής» με τον οποίο είχε συνεργαστεί από το επαγγελματικό του ντεμπούτο μέχρι σήμερα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τόνισε ότι ο πρώην προπονητής του είχε πράγματα να τον διδάξει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, εντούτοις θεωρεί ότι ήταν μια «καταστροφή» σε ανθρώπινο επίπεδο.

To Top