Ο Μάρκ Γκασόλ επιστρέφει στο Παλαού Μπλαουγκράνα ως αντίπαλος μετά από 5.362 ημέρες

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζιρόνα (06/11, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Liga Endesa και αυτό το παιχνίδι αναμένεται να έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Παλαού Μπλαουγκράνα έπειτα από 14 χρόνια ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έπειτα από 5.362 ημέρες.

Ο μικρότερος αδερφός του Πάου Γκασόλ είχε ξεκινήσει την καριέρα του με τους Μπλαουγκράνα το 2003 και φόρεσε τη φανέλα της Μπάρτσα για τρεις σεζόν, μετρώντας συνολικά 59 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όταν αποχώρησε από τη Βαρκελώνη το 2006, μετακόμισε στη Ζιρόνα, όπου και έμεινε μέχρι το 2008. Έπειτα έκανε το άλμα για το ΝΒΑ κι εκεί μέτρησε 891 παιχνίδια με Γκρίζλις, Ράπτορς και Λέικερς.

Το 2021 ο Μαρκ Γκασόλ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και φόρεσε ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του Ζιρόνα, της οποίας είναι πρόεδρος ήδη από το 2014. Πέρσι κατάφερε να την ανεβάσει από την LEB Oro στην ACB και κάπως έτσι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, στο Παλαού Μπλαουγκράνα.

To Top