Ο Μάσεϊ κέρδισε τη Νίμπουρκ

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ κέρδισε τη Νίμπουρκ ως παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν! Ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ομάδας του με σκορ 72-63.

Η τσέχικη Νίμπουρκ, πρώτη αντίπαλος του Άρη, σε δύο εβδομάδες, στο Γιούροκαπ, δεν έχει γνωρίσει ακόμα νίκη στη λίγκα του βορρά. Χθες έχασε και από την “κίτρινη” Λοκομοτίβ, καθώς εκτός του Μάσεϊ στην ίδια ομάδα είναι και ο Νικολάι Πάντιους (δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού) και ο Θανάσης Παπαχατζής ως άμεσος συνεργάτης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Κορυφαίοι για τη Νίμπουρκ ήταν οι Σίμονς με 15 πόντους και Λόρενς (φωτογραφία) με 8 πόντους και 5 ασίστ.

Πολύ καλή απόδοση, στο ίδιο πρωτάθλημα, είχε ο Μάικ Ουίλκινσον με τη φανέλα της Ούνιξ. Η ομάδα από το Καζάν κέρδισε εκτός έδρας την Ρίγα με σκορ 99-85 και ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 16 πόντους (3/4τρ.), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στην μακρινή Σαμάρα, ο Ντράγκαν Λάμποβιτς που… πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Άρη επί Κατσικάρη και Μπλατ, έκανε όργια χθες κόντρα στην Κάλεβ ως παίκτης της Κράσνιε Κρίλια, που κέρδισε με σκορ 81-76. Είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ καλή απόδοση είχαν άλλοι δύο πρώην κίτρινοι. Ο Άαρον Μάιλς είχε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Φέντορ Λικχολίτοφ 5 πόντους και 4 ριμπάουντ.

To Top