Ο Μάσεϊ και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ επανήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό! Ο Χίλτον Άρμστρονγκ δεν πείθει, δεν δείχνει ότι μπορεί να ταιριάξει στον Παναθηναϊκό και στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας και εφόσον οριστικοποιηθεί η απομάκρυνσή του, οι πράσινοι έχουν ως πρώτη επιλογή τον πρώην παίκτη του Άρη!

Σύμφωνα με το “sport24.gr” “ο Χίλτον Άρμστρονγκ δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό όλα όσα έκαναν τους “πράσινους” να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Αμερικανός απέναντι και στην Φενέρμπαχτσε έδωσε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις, με τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού” να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών σε περίπτωση που ο Άρμστρονγκ δεν βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο Αμερικανός βρισκόταν στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη και το καλοκαίρι, όταν ο Στέφαν Λάσμε έδειχνε να απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκαμπονέζος, όμως τελικά κατέληξε στους “πράσινους” και το θέμα του Μάσεϊ “πάγωσε”. Πλέον, όμως στον σύλλογο έχουν επαναφέρει το όνομα του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ο Πεδουλάκης φαίνεται να στηρίζει προς το παρόν τον Άρμστρονγκ, αλλά σε περίπτωση που ο ίδιος “ανάψει το πράσινο φως” ο παίκτης θα αντικατασταθεί με τον πρώην παίκτη του Άρη να είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του.

Ο Μάσεϊ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

 

To Top