ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέγερι, ο Ρένζινγκ και ο Κουέστα…

Την ώρα που ο Άρης περιμένει την απόφαση της FIFA για την άρση του μπαν, οι κιτρινόμαυροι κάνουν κάποιες πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Για την θέση του πορτιέρο είναι δεδομένη η επιθυμία του Άρη να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Χουλιάν Κουέστα, το οποίο θέλει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κλεάνθης Βικελίδης και ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων είναι ο Μπάλας Μέγερι το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Έχει προταθεί στον Άρη, αποτελεί μια λύση που αρέσει στον Μίχαελ Ένινγκ, αλλά προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα.

Τέλος, κυκλοφόρησαν από την Αθήνα, οι πληροφορίες για δυναμικό μπάσιμο του Άρη και προφορική συμφωνία του Άγγελου Χαριστέα  με τον 35χρονο Γερμανό γκολκίπερ, Μίχαελ Ρένζινγκ.

Ο Ρένζινγκ γεννήθηκε στο Λίνγκεν και είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Μπάγερν. Μάλιστα το 2003 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών, όπου έμεινε μέχρι το 2010. Τότε μετακινήθηκε στην Κολωνία, όπου έμεινε για δυο χρόνια.

Το 2012 μετακόμισε στο Λεβερκούζεν για τις ασπιρίνες και από το 2013 είναι κάτοικος Ντίσελντορφ για τη Φορτούνα. Με την ομάδα του Μονάχου μέτρησε 83 συμμετοχές σε μία επταετία, με την Κολωνία 50 σε μία διετία, ενώ με τη Φορτούνα 104 από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Tην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει καθίσει έξι φορές στον πάγκο. Το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα εκπνέει και είναι σίγουρο ότι δεν θα επεκταθεί. Και ο ίδιος ο Ρένζινγκ, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα κι ένα Λιγκ Καπ Γερμανίας με την Μπάγερν, βλέπει θετικά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η απόκτησή του από τον Άρη δεν μπορεί να προχωρήσει από τη στιγμή που υπάρχει μπαν και δεν έχει αρθεί. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί, μόλις ο Άρης ξεπεράσει το θέμα του μπαν.

 

To Top