Ο Μέντες πρότεινε στη Γιουνάιτεντ… φιλικό διαζύγιο με τον Κριστιάνο

Η ένταση στις σχέσεις των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αμείωτη.
Ο διάσημος Πορτογάλος έχασε την περιοδεία της ομάδας στην Αυστραλία και στην Ταϊλάνδη, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει μεταγραφή για μία ομάδα που θα παίξει στο νέο Champions League, όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι», δεν σκοπεύουν να του κάνουν το… χατήρι.

Κατά συνέπεια, οι λύσεις που υπάρχουν δεν είναι πολλές. Κάτι που σημαίνει, πως είτε ο Ρονάλντο θα μείνει στο Μάντσεστερ, είτε θα παραχωρηθεί ως δανεικός για μια σεζόν σε σύλλογο που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, απαιτείται η ανανέωση του συμβολαίου του για μία χρονιά, δεδομένου ότι το ισχύον συμβόλαιο, λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ζόρζε Μέντες, ο εκπρόσωπος του πεντάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας», έχει προτείνει να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού, έναν χρόνο πριν από την λήξη του, κάτι που θα επέτρεπε ένα «φιλικό διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εάν συμβεί αυτό, ο CR7 θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον μελλοντικό του προορισμό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απαλλαγεί από τον «κολοσσιαίο» μισθό του, που είναι 430.000 ευρώ την εβδομάδα, ή περίπου 1,75 εκατ. ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο με θετικό «μάτι», καθώς ο Ερικ Τεν Χαγκ, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι υπολογίζει τον Ρονάλντο στον βασικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

To Top