«Ο Μέσι δεν θα δεχτεί καμία πρόταση ανανέωσης από την Παρί»

Φουντώνουν ολοένα και περισσότερο οι φήμες για επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αφού σύμφωνα με καταλανικό Μέσο ο Αργεντινός το καλοκαίρι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παρί.

Νέο δημοσίευμα έρχεται αυτή τη φορά που αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και μάλιστα από την Καταλονία. Όπως αναφέρει το «beteve», ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πρόκειται να αποδεχτεί την παραμικρή πρόταση ανανέωσης από την ομάδα.

Ο Μέσι θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που επιθυμεί και ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπήρχε φημολογία πως και την περασμένη μεταγραφική περίοδο υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ο Ζοάν Λαπόρτα είχε διαψεύσει κάτι τέτοιο.

Επίσης, ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως δεν ήθελε να «ακυρώσει» την Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε να αθετήσει τον λόγο του και το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2021.

Μένει να δούμε αν αυτά τα σενάρια που κυριαρχούν στην επικαιρότητα μπορούν να επιβεβαιωθούν και αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

To Top