Ο Μέσι επέστρεψε στη Βαρκελώνη κι αρχές Αυγούστου υπογράφει το νέο του συμβόλαιο

 Στη Βαρκελώνη επέστρεψε ο Λιονέλ Μέσι, μαζί με την οικογένεια του, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Μαϊάμι. Αρχές Αυγούστου οι υπογραφές με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός αστέρας μετά την κατάκτηση του τροπαίου του Copa America, απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένεια του, αλλά πάντα στην άκρη του μυαλού του είχε την Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ανανεωθεί και μάλιστα σύντομα.

Ο 34χρονος άσος επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/07) στη Βαρκελώνη συνοδευόμενος από την οικογένειά του για να ξαναφύγει διακοπές για λίγες ακόμα ημέρες, στην Ευρώπη. Μέχρι τότε όμως ο Μέσι θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, και θα συζητήσει μαζί τους για το μέλλον του.

Στην Ισπανία άλλωστε, αναφέρουν ότι ο «Λίο» έχει ήδη αποδεχθεί μείωση 50% για τον μισθό του, για να βοηθήσει οικονομικά το κλαμπ και πως είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μέσι.

To Top