Ο Μέσι επιστρέφει στο Αργεντινή – Βραζιλία

Ο Λιονέλ Μέσι εξέτισε την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την CONMEBOL για τις δηλώσεις του στο Copa America 2019 και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Αργεντινής στο φιλικό με τη Βραζιλία στη Σαουδική Αραβία (15/11).

 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η εθνική Αργεντινής θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βραζιλίας σε φιλικό – clasico της Νοτίου Αμερικής – το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία στις 15 Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό το ματς είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην αλμπισελέστε. Τα ματς με Γερμανία (2-2) και Εκουαδόρ ήταν και τα τελευταία χωρίς τον πούλγκα, καθώς η CONMEBOL απέρριψε την έφεση της ομοσπονδίας της Αργεντινής και διατήρησε την τρίμηνη τιμωρία του για τις σκληρές δηλώσεις του για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

“Ο Μέσι δεν ήταν παρών λόγω τιμωρίας και ο Αγκουέρο λόγω τραυματισμού. Στην επόμενη διακοπή και τα επόμενα φιλικά θα είναι μαζί μας και οι δυο”, υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας του τάνγκο, Λιονέλ Σκαλόνι.

Δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό για την Αργεντινή στα μέσα του επόμενου μήνα. Θ’ αντιμετωπίσει και την Παραγουάη στις 18 Νοέμβρη στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα.

To Top