ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο μήνας που καθορίζει πολλά στον Άρη της “επόμενης μέρας”! Ευρωπαϊκό εισιτήριο και βασικός “κορμός”…

Ο μήνας Απρίλιος, τον οποίο διανύουμε ήδη από χθες, είναι εξαιρετικά σημαντικός σε ότι αφορά τον Άρη της “επόμενης μέρας”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Εκτός του ότι σε αυτόν θα κριθούν πολλά αναφορικά με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

Βασικό ζητούμενο, παραμένει η εξασφάλιση της 4ης θέσης. Ο Άρης θα κληθεί σε αυτό τον μήνα να δώσει τρεις αναμετρήσεις, η μία πιο δύσκολη από την άλλη. Αρχικά με Παναθηναϊκό το Σάββατο, έπειτα εντός στις 14 του μήνα με τον Ατρόμητο και τέλος, εκτός με Παναιτωλικό. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται 5 Μαΐου απέναντι στην Ξάνθη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μπορεί 4η και 5η θέση να δίνουν το ίδιο “εισιτήριο”, καθώς στέλνουν τις ομάδες στον β΄προκριματικό γύρο του Europa League, όμως κανείς δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την 5η αν δεν ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, τον μήνα Απρίλιο, αναμένεται και η συνάντηση με την διοίκηση της Λας Πάλμας, για τον Ματέο Γκαρσία. Ο Άρης κατέθεσε πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ και περιμένει τις τελικές επαφές, για να διαπιστώσει αν αυτή θα γίνει αποδεκτή από τους Ισπανούς, ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού.

Και η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία δεν θα είναι η μοναδική που θα… τρέξει μέσα στον Απρίλη. Αρκετοί ακόμα παίκτες που υπολογίζονται για τον “κορμό” της ομάδας και την επόμενη σεζόν, θα κληθούν να συζητήσουν οι εκπρόσωποί τους με τον Άρη.

To Top