Ο μήνας των… πρέπει έφτασε για τον Άρη! Αρχή με τον Ηλυσιακό, σήμερα (16.00) στο Παλέ!

Ο μήνας των “πρέπει” έφτασε. Ο Άρης ξεκινάει την μάχη του Δεκεμβρίου, σήμερα (16.00) στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Ηλυσιακό για την 9η αγωνιστική της Α1. Έχει μπροστά του τέσσερις “μάχες”, τις οποίες καλείται να κερδίσει και να μην έχει την παραμικρή απώλεια, για να επιστρέψει σε θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα και να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Προέχει, όμως, το σημερινό παιχνίδι.

Οι κίτρινοι δεν έχουν χάσει ποτέ αγώνα με τον Ηλυσιακό. Μετρούν 15 σερί νίκες από καταβολής της Α1. Η παράδοση είναι με το μέρος τους, αλλά η παράδοση δεν κερδίζει αγώνες, απλά διαμορφώνει καταστάσεις. Ο Άρης για να κερδίσει τον Ηλυσιακό σήμερα πρέπει να παίξει μπάσκετ. Σαφώς καλύτερο μπάσκετ από ότι έπαιξε στα τρία τελευταία δεκάλεπτα με Απόλλωνα Πατρών, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό…

Ο Άρης για πρώτη φορά μετά από καιρό θα αγωνιστεί πλήρης σήμερα κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο Τζέρεμι Χαντ και ο Ευθύμης Τσακαλέρης προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους, όμως μπορούν να προσφέρουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην 12αδα, τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Αγγέλου από τις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.

Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του σε έναν μήνα όπου έχει την μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και γι’ αυτό το παιχνίδι προετοιμάζεται κυρίως, όμως έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να έχει άλλες απώλειες, ειδικά με τέτοιες ομάδες, ειδικά εντός έδρας έδρας.

 

To Top