Ο Μήτογλου δεν έπαιξε σαν… ταλεντάκι, αυτό είναι το κέρδος

Ο Κώστας Μήτογλου μπήκε χθες και αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό και το κέρδος δεν είναι απλά η συμμετοχή του, αλλά το ότι στα (σχεδόν) επτά λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, έδειξε ότι βελτιώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, έναν γύρο πίσω, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μήτογλου ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί και είχε χθες αυτή την παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, δικαιούται να είναι αισιόδοξος για το μέλλον του. Αν αυτό συνδυαστεί με την παραμονή του στον Άρη ακόμα καλύτερα.

Ο Μήτογλου πέρα από την εικόνα του μέσα από την στατιστική (4π., 2ρ., 1κλ.), έδειξε ότι ήξερε που πατούσε, που βρισκόταν. Μπορεί να μπήκε σε έναν αγώνα που το διακύβευμα ουσιαστικά… δεν υπήρχε, όμως δεν έπαιξε σαν ένα νεαρό παιδάκι που το ρίχνει ο προπονητής μέσα για να τον… κανακέψει. Αυτό είναι το θετικό από την τρίτη συμμετοχή του 17χρονου φόργουορντ και ευχής έργο είναι να μπορέσει να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Όχι γιατί είναι “ταλεντάκι”, αλλά γιατί θα το αξίζει.

 

To Top