ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μήτρογλου και το… “φάρμακο” που ψάχνουν οι “κιτρινόμαυροι” στην αστοχία!

Ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε στον Άρη για να δώσει μία οριστική λύση στην αστοχία των “κιτρινόμαυρων”, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπορεί η ομάδα του Άκη Μάντζιου να παίρνει τις νίκες, έστω και με το “φτωχό” 1-0 στα περισσότερα ματς, ωστόσο, θα ήταν ιδανικό να αξιοποιεί τις τελικές προσπάθειες που δημιουργεί σε κάθε αγώνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πετύχει μέχρι στιγμής σε 19 αγώνες, 24 γκολ. Σε 187, όμως, τελικές προσπάθειες. Με λίγα λόγια, σκοράρει ανά 7.8 τελικές ενέργειές του, σε κάθε αγώνα.

Ειδικά στα τελευταία δύο ματς, με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, οι παίκτες του Άρη είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με ένα γκολ σε κάθε ματς, αλλά και με πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες.

Οι ιθύνοντες του Άρη, προχώρησαν στην προσθήκη του Μήτρογλου, προκειμένου να βρουν το “φάρμακο” στην αστοχία, η οποία έχει στερήσει την δυνατότητα από τους “κιτρινόμαυρους” να “κλειδώνουν” πιο γρήγορα και πιο εύκολα τις νίκες τους.

Ο Έλληνας φορ, έχει την ποιότητα, τις παραστάσεις και την εμπειρία να αντεπεξέλθει, αρκεί σύντομα να καλύψει το χαμένο έδαφος, σε φυσική κατάσταση. Το ένστικτο του σκόρερ, είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει έντονα και σε αυτό “ποντάρει” ο Άκης Μάντζιος, που θέλει άμεσα να τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα, ώστε να του δώσει ρυθμό.

 

To Top