ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μήτρογλου “οπλίζει” για την αρχική ενδεκάδα…

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, έδωσε ψυχολογία στον Έλληνα φορ, που πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να διαβεί το κατώφλι της αρχικής ενδεκάδας…

Ο 32χρονος επιθετικός, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” στην 4η συμμετοχή του. Όσον περνάει ο καιρός, αγωνίζεται όλο και περισσότερο, καθώς μετά τα 8 λεπτά στο επίσημο ντεμπούτο του στην Τρίπολη, ακολούθησαν 20 λεπτά με τον Παναιτωλικό, 21 στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και 24 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά στην Super League.

Ο Άκης Μάντζιος σε πρόσφατη συνέντευξη, είχε δηλώσει πως ο “Μητρογκόλ” θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο, καθώς είχε να διαχειριστεί μία πολύμηνη αγωνιστική απραγία, από επίσημα ματς.

Μπορεί ακόμα να μην είναι σε υψηλό ποσοστό ετοιμότητας, όμως το γκολ που πέτυχε, έστω και από το σημείο του πέναλτι, είναι ικανό να του δώσει εξτρά ψυχολογική ώθηση, προκειμένου να καλύψει όλο και πιο γρήγορα το χαμένο έδαφος από άποψη ρυθμού.

Δεν αποκλείεται, πολύ σύντομα, να τον δούμε ως βασικό. Το αν αυτό θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ατρόμητο, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, παρά μόνο ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Άρη, έχει ακόμα προπονήσεις μπροστά του για να πάρει την τελική του απόφαση. Το σίγουρο, όμως, είναι πως ο 32χρονος Έλληνας φορ, έχει πλέον καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση, για να είναι πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και να βοηθήσει την ομάδα, όσο περισσότερο μπορεί.

To Top