ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μήτρογλου στη Φορτούνα Σιτάρντ με τον Σιόβα, σενάρια… επιστροφής του (photo)

Μια φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου με τον Δημήτρη Σιόβα στην Φορτούνα Σιτάρντ, έδωσε τροφή για σενάρια επιστροφής του στην δράση.

Όπως αναφέρει η γαλλική έκδοση του msn: “Το 2021, μετά από δύο ανεπιτυχείς δανεισμούς σε Γαλατασαράι και PSV, ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ. Τότε ήταν που ο Άρη αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μία κίνηση, που πάντως δεν στέφθηκε από επιτυχία, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης τελικά να τερματίζει το συμβόλαιό μαζί του”.

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι: “Κάποιοι σύλλογοι από την Super League 2, έδειξαν ενδιαφέρον, ωστόσο μέχρι σήμερα ο Μήτρογλου παραμένει χωρίς ομάδα. Ο 34χρονος επιθετικός πάντως, πρόσφατα έκανε μία επίσκεψη, που, κατά πολλούς, θεωρήθηκε ως κίνηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εθεάθη στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, που αυτή τη στιγμή 12η στην Eredivisie”.

Εκεί αγωνίζεται Σιόβας με τον οποίο έχουν φιλικές σχέσεις, αλλά και ο νεαρός Σουρλής, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν στην Γαλλία: “Ο Κώστας Μήτρογλου εθεάθη την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της Fortuna Sittard, αυτή τη στιγμή 12η στην Eredivisie. Ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε στην προπόνηση της ημέρας, από την Fortuna Sittard! Θα τολμήσει ο Atilla Aytekin (ιδιοκτήτης) να ενώσει ξανά τον Έλληνα επιθετικό με τον Burak Yılmaz; Ο Δημήτριος Σιόβας μάλλον δεν είναι αντίθετος στην άφιξη του συμπατριώτη του”.

Δείτε εδώ:

To Top