ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μήτρογλου όσο κερδίζει λεπτά συμμετοχής, τόσο καλύτερο ρυθμό θα βρίσκει

Ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Άρη, μετά το ντεμπούτο του στην Τρίπολη και σταδιακά θα αρχίσει να μπαίνει πιο ενεργά στο ροτέισον του Άκη Μάντζιου.

Πρώτη φορά έπαιξε κόντρα στον Αστέρα για περίπου δέκα λεπτά, ενώ χθες αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό μετά το 68′, σε μια στιγμή όπου ο Άρης είχε δώσει χώρο στους γηπεδούχους και ήθελε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, γεγονός που απαιτούσε ρυθμό και γρήγορες αντιδράσεις, αλλά και τροφοδότηση μέσα στην περιοχή, κάτι που έγινε μόλις μια φορά στα στα 20’+ λεπτά που ήταν στο χορτάρι ο Μήτρογλου.

Δεν είναι εύκολο πράγμα η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ειδικά για έναν παίκτη του επιπέδου του Μήτρογλου, που είχε μάθει να πρωταγωνιστεί και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός ροτέισον στην Μαρσέιγ. Η “επιστροφή” του χρειάζεται χρόνο και προσοχή, κάτι που το γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα. Καμιά βιαστική κρίση δεν μπορεί να γίνει.

Ο διεθνής επιθετικός θα βρει ρυθμό μέσα από τη συμμετοχή του στους επόμενους αγώνες, θα κερδίζει ολοένα και περισσότερα λεπτά από τον Άκη Μάντζιο, αρχής γενομένης του ματς με τον Παναιτωλικό και φυσικά στόχος όλων, της ομάδας και του ίδιου, είναι να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

To Top