Ο Μίνιτς μνημόνευσε τον Αγγέλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη, ο Μίλαν Μίνιτς τόνισε πως το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο που ήταν, όπως επεσήμανε το καλύτερο του Άρη τη φετινή σεζόν. Ο τεχνικός των κίτρινων όμως θυμήθηκε και τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο αποκάλυψε ότι έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την προσπάθεια, αλλά αυτό το ματς τέλειωσε από το πρώτο δεκάλεπτο. Η πίεση μας στον Ίκαρο απέδωσε καρπούς. Έχασαν κάποια ανοιχτά σουτ, ενώ εμείς κάναμε το καλύτερο δεκάλεπτο μας μέσα στην σεζόν. Είχαμε 21 ριμπάουντ και ο Ίκαρος 12, ενώ είχαμε 15 ασίστ και μόλις τέσσερα λάθη. Όταν η διαφορά ανέβηκε στους 19 πόντους, ο Ίκαρος έπαιξε καλύτερα, αλλά εμείς είχαμε υπομονή και κρύο αίμα για να κρατάμε την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους.

Είμαστε στο πρόγραμμα που έφτιαξε ο Βαγγέλης Αγγέλου που είναι από την Χαλκίδα, με στόχο την 6η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω τηλέφωνο κάθε φορά τον Αγγέλου και μου δίνει ιδέες. Είναι μεγάλη η βοήθεια του, τον παίρνω ότι ώρα θέλω και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ευχαριστώ τους βοηθούς μου και τους παίκτες μου γιατί κάναμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη”.

Πρόσθεσε πως «για εμάς είναι το σύστημα και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει ο Αγγέλου. Το ίδιο πρόγραμμα δουλεύει η Παρτιζάν. Αυτά τα παιδιά πριν την σεζόν είχαν ένα όνομα, τώρα έχουν άλλο μπασκετικό όνομα. Το πρόγραμμα το έκανε η διοίκηση, όλα δουλεύουν οργανωμένα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Δεν καταλαβαίνω από διακοπές. Η διακοπή δεν είναι καλή, δε θα έχουμε συγκέντρωση στα ματς για τρεις εβδομάδες. Δύο βδομάδες εντάξει, τρεις είναι πολλές. Δεν είναι καλό για το μπάσκετ και για τους παίκτες. Πρέπει να βρεις κίνητρο κι αν οι παίκτες είναι έξυπνοι και συγκεντρωμένοι μπορούν να κερδίσουν στην προπόνηση. Αν κάνεις καλή προπόνησ, σίγουρα θα έχεις καλή αγωνιστική εικόνα. Δυό παιχνίδια έμειναν…».

To Top