Ο Μίσελ κερδίζει συμβόλαιο στο Ντάλας ακόμα και ως στόπερ!

Ο Μίσελ φαίνεται πως θα πείσει τους ανθρώπους της ομάδας του Ντάλας να του δώσουν συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, παίζει καλά στα φιλικά και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο βρίσκοντας ομάδα μετά τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έγινε θέμα στο επίσημο σάιτ του πρωταθλήματος, για το γεγονός ότι έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. “Πιστεύω ότι ο Μίσελ είναι πολύ καλός αμυντικός. Τον είχα δει πριν πέντε χρόνια σε ένα παιχνίδι του Ντάλας με την Ατλέτικο Παραναένσε και μου είχε κάνει εντύπωση. Δύο χρόνια πριν, όταν ήμουν στην Ισπανία, έπαιζε στον Άρη και είχε αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον θυμήθηκα ξανά και όταν είδαμε ότι ήταν διαθέσιμος και ήθελε να έρθει για να δοκιμαστεί, είπαμε ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ντάλας, Σέλας Χίντμαν.

Το νέο δεδομένο για τον Μίσελ είναι ότι εκτός από αριστερός μπακ χρησιμοποιήθηκε και ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε περίφημα! “Παίζοντας κεντρικός αμυντικός είναι κάτι που μπορώ να κάνω και να βοηθήσω, αν και δεν είναι η φυσική μου θέση. Συνήθως έπαιζα αριστερός μπακ, αλλά μπορώ να βοηθήσω όπου με χρειάζεται η ομάδα”, τόνισε ο πρώην παίκτης του Άρη, ο οποίος από τότε που έφυγε από τους κίτρινους δεν έχει στεριώσει σε ομάδα. “Νιώθω πολύ άνετα εδώ και οι πόρτες της ομάδας είναι ανοικτές. Μου αρέσουν πολύ οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, όλοι στην ομάδα. Μπορώ να βοηθήσω, αυτό πιστεύω”, κατέληξε ο Μίσελ.

 

To Top