ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μακ Νιλ στο PRESSARIS: “Ήμασταν τυχεροί, αλλά δείξαμε και τον χαρακτήρα της ομάδας!”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ δεν μπορούσε να σουτάρει καλά λόγω του προβλήματος στον καρπό του. Προσπάθησε να βοηθήσει με άλλους τρόπους όσο αγωνίστηκε στο Ζηρίνειο και εξήρε τον χαρακτήρα που έδειξε ο Άρης – πέρα από την τύχη – για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε στο PRESSARIS πως “δεν μπορούσα να σουτάρω καλά είναι η αλήθεια, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω όπως γινόταν, με άλλους τρόπους, είτε με την άμυνα, είτε με πάσες… Είναι απίστευτο αυτό που έγινε, πρώτη φορά έχω υπάρξει μέρος ενός τέτοιου αγώνα, ενός τέτοιου καλαθιού. Ήταν πάντως αυτό που… χρειαζόμασταν για να προκριθούμε, αφού το παιχνίδι πήγε στη δεύτερη παράταση και εκεί παίξαμε πολύ καλά”.

Ο Μακ Νιλ παραδέχθηκε πως “φυσικά και ήμασταν τυχεροί”, όμως αναφέρθηκε και στο ότι οι κίτρινοι τρεις φορές γύρισαν τον αγώνα: “Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι όσο κι αν χάνουμε. Αρνούμαστε να χάσουμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέφουμε στα παιχνίδια. Το σημαντικό προχθές ήταν ότι πήγαμε κατοχή στην κατοχή από την στιγμή που βρεθήκαμε πίσω και τα δώσαμε όλα κυρίως αμυντικά, ενώ βάλαμε και κρίσιμα καλάθια. Δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας, ξέραμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε…”.

Με εξαίρεση τους δύο “αιώνιους” της Αθήνα, καμία άλλη ομάδα δεν έχει κερδίσει τον Άρη το 2016 εντός συνόρων. Ο Μακ Νιλ σχολίασε πως “θα δούμε στην πορεία, τις επόμενες βδομάδες, αν είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα. Είμαστε στα ημιτελικά, μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά καλό είναι να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς. Ας περιμένουμε τον πρώτο ημιτελικό και βλέπουμε…”.

To Top