Ο Μανέ «Καλύτερος Παίκτης της Σεζόν», έαν…

Αν το αγγλικό πρωτάθλημα τελείωνε τώρα, ο επιθετικός της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ θα κέρδιζε τον πολύ τιμητικό τίτλο του «Καλύτερου Παίκτη της Σεζόν» στην Premier League από τους αναγνώστες του Sky Sports.

Η Λίβερπουλ βέβαια μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, απολάμβανε μία ιστορική πορεία. Πριν από την πανδημία του COVID-19 που έφερε την απαγόρευση στην Αγγλία, η Λίβερπουλ δημιούργησε ένα εκπληκτικό πλεονέκτημα 25 βαθμών έναντι της 2ης Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία της Premier League. Αυτή η χαώδης διαφορά προήλθε γιατί η Λίβερπουλ έχασε βαθμούς μόλις σε 2 από τους 29 αγώνες πρωταθλήματος που είχαν διεξαχθεί μέχρι τη διακοπή. Η επιθετική γραμμή αποδείχτηκε και πάλι καταλυτική. Μoχάμεντ Σαλάχ (16 γκολ) και Σαντιό Μανέ (14 γκολ).

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του Sky Sports έδειξε ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ πήρε το 33% των ψήφων, πιο μπροστά από τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους», τον Τζόρνταν Χέντερσον. Με 8 γκολ και 16 ασίστ λογικά μπήκε στην τριάδα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι.

To Top