Ο Μαντουλίδης τίμησε τον Αλεξανδρή!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο τεχνικός του Άρη βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και δη στο ελληνικό μπάσκετ και ως παίκτης και ως προπονητής.

Την βράβευση του Βαγγέλη Αλεξανδρή προσφώνησε ένα πρώην μέλος της κίτρινης οικογένειας, ο Νίκος Κεραμέας, υπογραμμίζοντας πως “τιμούμε σήμερα τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την πολύχρονη προσφορά του σαν αθλητή αλλά και προπονητή. Ξεκίνησε σαν παίκτης με πάρα πολλές διακρίσεις και συνέδεσε το όνομα του με το πρώτο πρωτάθλημα του Αρη. Σήμερα είναι προπονητής του Άρη που παλεύει με θεούς και δαίμονες”.

TETRADAΌπως αναφέρει το δελτίο Τύπου “ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συγκινημένος από την βράβευση ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και ευχήθηκε να συνεχίσουν το δημιουργικό τους ρόλο και στην μάθηση και στην άθληση. Επίσης επισήμανε ότι κάθε βράβευση στο πρόσωπό του είναι η δικαίωση του αγώνα που έκανε σε όλη του τη ζωή για να είναι καλός αθλητής, δίκαιος προπονητής και πάνω από όλα σωστός άνθρωπος. Ο κ. Αλεξανδρής απευθυνόμενος προς τους γονείς τους συμβούλεψε να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες, ενώ προέτρεψε τα παιδιά να κάνουν όνειρα και να πιστέψουν σ’ αυτά για να πραγματοποιηθούν”.

Το βραβείο στον Βαγγέλη Αλεξανδρή απένειμε ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

To Top