ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μαντσίνι βάζει τις βάσεις για μία… εντελώς διαφορετική σεζόν

Ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2019, μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και άργησε αρκετά να προσαρμοστεί και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Άρης επένδυσε στο πρόσωπό του, του πρόφερε τριετές συμβόλαιο, ενώ έδωσε και αρκετά χρήματα για τα δεδομένα του ρόστερ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Μπορντό.

Ο τότε προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, τον έριξε από την αρχή στα… βαθιά, στο ματς το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν και το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας, κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Εκεί ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα, μην μπορώντας να αποτρέψει την ήττα για τον Άρη.

Έκτοτε, πήρε ευκαιρίες, αλλά ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, καθώς ο Ένινγκ προτιμούσε περισσότερο την τριάδα, Φετφατζίδη-Γκάμα-Λάρσον πίσω από τον Ιντέγε.

Το καλό του πρόσωπο το έδειξε κυρίως στα πλέι οφ της Super League, εκεί όπου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Αργεντινός δείχνει πως φέτος θα είναι μία διαφορετική εντελώς σεζόν για τον ίδιο, καθώς την ξεκίνησε με… φόρα, όπως ακριβώς την ολοκλήρωσε.

Έκανε μία πολύ καλή προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια, ήταν πολύ ορεξάτος και δραστήριος, ενώ για τον ίδιο είναι πλεονέκτημα το γεγονός πως ο Μίχαελ Ένινγκ δεν τον έχει αποκλειστικά για μία συγκεκριμένη θέση. Ο Γερμανός έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την άποψή του. Πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Χθες, απέναντι στην Λάρισα πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Το δύσκολο, καθώς απέναντι στην Σάλκε έχασε τα… εύκολα, όπως και χθες, προς το τέλος του αγώνα, σε τετ α τετ που είχε με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Μπορεί το γκολ να μην το έχει ακόμα… εύκολο, αλλά είναι ένας παίκτης που “γράφει” χιλιόμετρα στο γήπεδο και το κυριότερο, δείχνει αποφασισμένος φέτος να κάνει την διαφορά στην ομάδα.

Τις βάσεις για να μπορέσει να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα τις βάζει καθημερινά και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, φέτος θα έχει πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα, απ΄ότι είχε πέρσι.

To Top