ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαντσίνι “επέστρεψε” στην Τρίπολη και έδειξε γιατί είναι πολύτιμος

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν σίγουρα το πρόσωπο της πρεμιέρας για τον Άρη, πραγματοποιώντας, μια από τις πιο ώριμες και ουσιαστικές εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα κόντρα στον Λεβαδειακό. Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, όμως στην Τρίπολη “επέστρεψε” δείχνοντας πόσο πολύτιμος είναι.

Ο Αργεντίνος μπήκε με… φόρα στον ελληνικό μαραθώνιο και έδειξε τον δρόμο στους κιτρινόμαυρους. Κόντρα στον Λεβαδειακό πέτυχε δυο γκολ που κατέγραψαν την ποιότητά του, αλλά και την μεγάλη του θέληση να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας.

Στην Τρίπολη είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ κόντρα στον Αστέρα. Στο 0-1 έδωσε έξυπνη ασίστ στον Γκρέι (έκανε εξαιρετική κίνηση) ο οποίος σκόραρε ενώ στο δεύτερο γκολ του Άρη, ο Αργεντινός -μετά από ωραία κούρσα που έκανε- είχε δοκάρι και πήρε το… ριμπάουντ ο Εμπακατά για να “γράψει” το 0-2.

Συνολικά μετράει 107 συμμετοχές με τον Άρη, έχει φτάσει ήδη τα 12 γκολ, με 13 ασίστ.

Είναι γεγονός ότι ο Μαντσίνι σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική σε ότι αφορά τις θέσεις των μεσοεπιθετικών έδειξε ότι θέλει να έχει αυτός τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Προφανώς επηρεάστηκε από όλη την μεταγραφολογία παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προσπάθησε να έχει το μυαλό του, μόνο στο αγωνιστικό και η εμφάνιση της Κυριακής του δίνει ακόμη περισσότερη καλή ψυχολογία.

To Top