Ο Μαντσίνι κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό (2-1)

Το πλασέ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό στη μάχη της πρόκρισης με την Μπράγκα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της πορτογαλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα Play Off του Champions League.

Οι Πορτογάλοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο μέρος με τους Ρουίθ (51’) και Ντζαλό (74’) από δύο «φθηνά» λάθη και κακές αντιδράσεις της ανασταλτικής λειτουργίας των «πράσινων», όμως το γκολ του Αργεντινού εξτρέμ διατήρησε τις ελπίδες των «πράσινων» ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ.

Η Μπράγκα έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ντζαλό στο 90’+4’ με τον Μπρινιόλι να αποκρούει εντυπωσιακά κι ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ που έψαχνε για να μείνει «μέσα» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Ιωαννίδης έβγαλε ασίστ στον Μαντσίνι, ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1 στο 90’+5’.

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
Κίτρινες: Νιακατέ, Φόντε – Τζούριτσιτς, Αράο, Μπρινιόλι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε, 4-3-3): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αλ Μουσράτι (36’ λ.τρ. Αντρέ Όρτα), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (85’ Ρόνι Λόπες), Πίζι (66’ Ντζαλό), Μπρούμα (85’ Κάστρο), Αμπέλ Ρουίθ (85’ Μπανζά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (81’ Αράο), Βιλένα (76’ Τσέριν), Παλάσιος (76’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (65’ Μπερνάρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).

To Top