ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μαραντόνα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε νέες περιπέτειες… Αυτή τη φορά, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ενέπλεξε την πρώην σύζυγό του, την οποία κατηγόρησε ότι του έκλεψε 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ την αποκάλεσε κλέφτρα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Αργεντινής.

Η Κλαούντια Βαγιαφάνε έχει την υποστήριξη των δύο της κορών, οι οποίες πήραν το μέρος της μητέρας τους δημοσίως, με αναρτήσεις τους στο twitter.

Ο Μαραντόνα προέβη στη σοβαρότατη καταγγελία, δίχως να έχει αποδείξεις στη διάθεσή του. Όπως δήλωσε στην αργεντίνικη τηλεόραση: «Αν έκανε ότι φοβόμαστε ότι έκανε, πρέπει να πάει φυλακή».

Ο μεγαλύτερος – κατά πολλούς – ποδοσφαιριστής στον κόσμο, δήλωσε ότι διαπίστωσε την απώλεια των χρημάτων πριν μία εβδομάδα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των υποψιών του. Η Κλαούντια Βιγιαφάνε προέβη σε καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμηση, στην εκδίκαση της οποίας δεν εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, επιλέγοντας να κάνει μία ακόμη δήλωση: «Το μόνο που θέλω είναι τα λεφτά μου. Δεν έκανα καταγγελία και ούτε θα κάνω. Αν δεν μου δώσει πίσω τα λεφτά μου, θα το πληρώσει».

Πηγή: protothema.gr

To Top