Ο Μαρινάκης, ο Άρης η ΑΕΚ και το τηλεοπτικό προϊόν

Πολλά και διάφορα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για το πώς βλέπουν στην Αθήνα την αγωνιστική κρίση μεγάλων και παραδοσιακών δυνάμεων του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Άρης και η ΑΕΚ.  Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τη στιγμή που ο Άρης έχει δεχθεί πολλά «χτυπήματα» από τη διαιτησία, γεγονός κατά το οποίο πέρα από τα δικά του λάθη, αδυναμίες και παραλείψεις του στέρησαν αρκετούς βαθμούς.

Στην εφημερίδα “Goal” δημοσιεύεται στη στήλη «Insert and delete» αναφορά σχετικά με το πώς βλέπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την πορεία του Άρη και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης, κόντρα σε ό,τι μπορεί να λέγεται «καφενειακά», δεν θέλει να πέσουν ΑΕΚ και Αρης. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά σε μια τέτοια περίπτωση πόσο θα πέσει αυτομάτως και η αξία του τηλεοπτικού προϊόντος του συνεταιρισμού της Super League. Κατά συνέπεια, δεν στερούνται βάσης τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τον δανεισμό του Φετφατζίδη ή του Τάτου σε Αρη και ΑΕΚ (εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις)».

 

To Top